Sali de nunta Suceava

 

Han Casa Bucovineana realizeaza faptul ca nunta este un moment unic in viata fiecarui om, acordand importanta cuvenita acestui eveniment, astfel incat nuntile organizate de noi sa ramana o amintire unica in memoria dumneavoastra.

Avem diverse aranjamente si solutii special concepute pentru a crea un ambient deosebit pentru fericitul eveniment.Ne putem ocupa de clasicele decoratii din baloane, imbracarea obiectelor de mobilier, a scaunelor si meselor cu huse si de multe alte lucruri astfel incat petrecerea de nunta sa fie cu adevarat perfecta, in cele mai mici detalii.

Husele si esarfele pentru scaune, fetele de masa si husele din satin alb decorate cu ornamente asortate la tematica nuntii sunt solutia perfecta pentru a crea un ambient placut, cald si un decor de efect.

Decoratiunile cu baloane completeaza atmosfera festiva, fiind o solutie ieftina si de efect.Putem realiza decoratii de efect, cu imaginatie si fara a incarca excesiv locatia, adaugand un plus de culoare si farmec.

Noi putem imprima o nota de unicitate nuntii dumneavoastra, prin solutii ingenioase si adaptate propriului stil de viata.Putem personaliza orice detaliu al decoratiunilor, astfel incat acesta sa se potriveasca perfect tematicii petrecerii si a salii de nunta, dar mai ales bugetului de care dispuneti.

Mese festive in Suceava

Organizare nunti in Suceava, mese festive, cununii